Hjelp Deg Med Å Bygge Ditt Arsenal Her For Oppussingsprosjekter

Du ønsker ikke å skade hjemmet ditt gjennom oppussingsprosjektene dine. Derfor bør du sørge for at du har generell kunnskap om renoveringsprosjekter hjemme før du prøver et. Heldigvis har denne artikkelen alt du trenger å vite.

Forsikre deg om at du tar bilder før og etter arbeid eller forbedringer du gjør hjemme. Det kan være lurt å se tilbake på alt det harde arbeidet og endringene når det føles som om prosjektet som helhet aldri vil bli gjort. Ha bilder på datamaskinen din eller la dem skrives ut for en utklippsbok.

Installer strålevarme under de nye flisegulvene. Det er sett tilgjengelig for gjør-det-selv-huseieren, og det er egentlig ikke rakettvitenskap. Det vil utgjøre en dramatisk forskjell i «wow» -faktoren til ditt hjem både for gjester og for potensielle kjøpere. Be dem ta av seg skoene og kjenne varmen!

Vurder å installere et vannfiltreringssystem på kjøkkenet ditt. Tenk på pengene du bruker på flaskevann; at pengene kan gå tilbake i lommen med installasjon av et kvalitetsfiltreringssystem. De er en relativt billig forbedring å gjøre, og vil gi et godt salgsargument til hjemmet ditt når du selger.

Bruk litt tid på å fjerne hjemmet ditt. Selv om huset ditt kan være isolert, er det sannsynligvis små sprekker rundt vinduer og dører der luft vil lekke. Det betyr at huset ditt vil miste kjølig luft om sommeren og varm luft om vinteren, noe som fører til en høyere energiregning når du kjører varme- og kjøleapparater. Hvis du tar av dørene og vinduene dine, forhindrer det at det skjer.

Oppbevar materiale du bruker til å bygge mellom gulvbjelker eller takbjelker. Lange eller store biter av materiale eller støping som to-for-fire kan plasseres et sted iøynefallende med liten innsats. Spiker noen furstrimler på to utsatte bjelker eller gulvbjelker, og legg materialet der inne.

Å skifte ut lysbryterdekslene i hjemmet ditt er en enkel og rask måte å lyse opp et rom på. For ca $ 20 kan du bytte ut alle bryterdekslene i et middelstort hjem med fine, rene hvite. De vil matche omtrent hvilken som helst dekorstil. Siden de fleste ser etter en bryter når de kommer inn i et rom, ser det ut til at en ren bryterplate rydder opp i hele rommet.

Barn har en tendens til å stikke fingrene der de ikke hører hjemme og berøre ting de ikke burde. Hvis du lar uttakene dine være avdekket, blir det sjansen for at barnet ditt får elektrisk støt. Du kan kjøpe små plastdeksler fra din lokale butikk for stikkontakter for å forhindre at barnet ditt når inn og blir sjokkert.

Før du begynner å male bokhyllen i stuen din, må du pusse den til den naturlige finishen. Når du har slipt den, må du lese fordeler og ulemper ved hvert malingsvalg. Ved å gjøre dette vil du ende opp med bokhyllen du forestilte deg.

Hvis du ikke er klar over hva du skal gjøre, kan det oppstå katastrofe når det gjelder forbedringer i hjemmet. Sørg for å følge rådene som presenteres her for å lage en solid, gjennomførbar forbedringsplan.

Legg igjen en kommentar